Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη αρχίσει

2010-10-07 12:10

 

Παρακολουθώντας στενά την Διεθνή Σκηνή εδώ και χρόνια, μπορώ, πιστεύω, να μοιραστώ μαζί σας το συμπέρασμα που εδώ και πολύ καιρό είχα στο νου μου. Κάτι στο οποίο συγκλίνουν και οι απόψεις πολλών ανθρώπων τόσο από Δημοσιογραφικούς κύκλους όσο και από την Ακαδημαϊκή Κοινότητα.

Εδώ και 2 χρόνια και ίσως και λίγο παλαιότερα που ξεκίνησε τηλεοπτικά το «υπερθέαμα» με τον τίτλο "Οικονομική Κρίση", βρισκόμαστε ακήρυχτα μεν, επίσημα δε, μπροστά στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο!

Η "κρίση" δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια μεθοδευμένη τεχνική παραπετάσματος καπνού από την πλευρά της Αγοράς για την έναρξη «μαζικών εχθροπραξιών»… Παγκοσμίου βεληνεκούς…

Βρισκόμαστε ήδη μέσα σε ένα Παγκόσμιο Πόλεμο, μισό αιώνα μετά τον τελευταίο, ο οποίος αυτή τη φορά έχει Πλανητικές Διαστάσεις και ίσως να διαρκέσει πολλά χρόνια και με πολύ περισσότερα ανθρώπινα θύματα στο τέλος.

Οι παρατάξεις είναι:

1) Οι επιτιθέμενοι: Οι δυνάμεις του Σκότους, Η Αγορά δηλ. η Παγκόσμια Ολιγαρχία των Αγορών (μία δράκα πανίσχυρων ανθρώπων και Οργανισμών, με έδρα κατά πρώτον τις Η.Π.Α., τη Μεγ. Βρετανία και μία μικρή αλλά ισχυρή μερίδα μέσα στη Γραφειοκρατία των Βρυξελλών,

2) Οι αμυνόμενοι: Όλη η υπόλοιπη ανθρωπότητα και ο άνθρωπος, καθώς και η Συλλογική Έννοια του, με πρώτο απειλούμενο την ύψιστη σημερινή μορφή του το Κράτος, με όποια μορφή αυτό έχει: Κοινότητες, Δομές Διακυβέρνησης, Κοινωνικοί ιστοί, οικογένειες κ.ο.κ. Αυτή η παράταξη βρίσκει σήμερα την εξόφθαλμη έκφρασή της στην Ευρώπη με προεξάρχουσα την Ε.Ε. και σε χρονική συνέχεια θα ακολουθήσει η Κίνα, η Ρωσία και όλοι οι άλλοι φορείς συλλογικής ολοκληρωμένης ανθρώπινης έκφρασης, όπως κάποιοι από τους παραπάνω που ανέφερα.

Οι διαφορές από την κλασσική μορφή πολέμου που ξέρουμε από την ιστορία είναι η έλλειψη φανερής βίας μαζικών διαστάσεων και μία επίσημη κήρυξη με τελετές, συγκεκριμένες ημερομηνίες, κλπ.

Εδώ τα όπλα είναι τα δάνεια, οι οικονομικοί εξαναγκασμοί και υποδουλώσεις, η μαζική προπαγάνδα, οι Διεθνείς Οίκοι (όπως το ΔΝΤ) και το χρηματοπιστωτικό σύστημα με τις μεγάλες πολυεθνικές με μεγάλη μερίδα των πολιτικών παγκοσμίως από τη μία, και τα 6,45 από τα 6,5 δισεκατομμύρια συνανθρώπων μας από την άλλη.

Όλα τα άλλα είναι όμοια: Η ωμότητα και το μίσος εναντίον οτιδήποτε ωραίου και ανθρώπινου, η μισαλλοδοξία, η απόλυτη πώρωση, η τυφλή υποδούλωση μέσω ένδειας και η ισχυρή πρόθεση για απόλυτη επικράτηση.

Όπως δηλώνουν οι μεγάλοι τραπεζίτες και τα ΜΜΕ που ελέγχουν όπως η Wall Street Journal, ο στόχος είναι η πλήρης κατάλυση της Δημοκρατίας παγκοσμίως, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ισότητας και της ισονομίας, με τελικό σκοπό την εγκαθίδρυση μίας Παγκόσμιας Νεοφεουδαρχίας με νέα Αριστοκρατία από μία ολιγάριθμη κάστα Τραπεζιτών Μεγαλοστελεχών Πολυεθνικών, οι οποίοι σήμερα περιφέρονται αέναα μεταξύ Κυβερνήσεων, Διεθνών Οργανισμών όπως το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα, και Διοικητικών Συμβουλίων μεγάλων Ιδιωτικών Ομίλων, κατά κύριο λόγο Αγγλοσαξονικών Συμφερόντων (Βορειοαμερικανικών και Βρετανικών).

Οι δυνάμεις αυτές προετοιμάζονταν επί 3 δεκαετίες με κύρια ημερομηνία την 4η Νοεμβρίου 1981, όταν κατάφεραν να εκλέξουν Πρόεδρο του ισχυρότερου έθνους της Γης τον Ρόναλντ Ρήγκαν, δικό τους άνθρωπο με τη δική τους άποψη για τη ζωή, εκλογή του οποίου ακολούθησε το έτερο μέλος της του πραγματικού Άξονα του Κακού, η Μάργκαρετ Θάτσερ στην Αγγλία, και σιγά σιγά ακολούθησαν και άλλοι στην Ηπειρωτική Ευρώπη.

Απώτερος σκοπός: Μια Νέα Παγκόσμια «Τάξη», μια Γενικευμένη Επίθεση δηλαδή εναντίον του Ανθρώπινου Πολιτισμού με «έπαθλο» την Παγκόσμια Κυριαρχία στη βάση της απόλυτης υποταγής των πάντων στη θέληση των πλουσίων της ελίτ.

Ο κόσμος δεν γνωρίζει τι υφίσταται. Γνωρίζει μόνο τα αποτελέσματα που υφίσταται, σταδιακά… για να μην αντιδράσει από το απότομο της αλλαγής. Αδιόρατα ίσως νιώθει τι συμβαίνει, αλλά κυριαρχεί η αμηχανία χάρη στο όπλο της προπαγάνδας (με κεντρικό μαζικό σλόγκαν την υποσυνείδητη έννοια του "μονόδρομου", συνδυασμένο με το δίδυμο σλόγκαν "ενός καλύτερου μέλλοντος" που υπόσχεται να έρθει μόνο μετά τις "Θυσίες", που στοχεύουν στην παράλυση του κέντρου λήψης έλλογων αποφάσεων του

εγκεφάλου μέσω της σύγχυσης).

Οι παραπάνω σκέψεις μπορεί να ακούγονται συνομωσιολογικές, αλλά οι ενδείξεις είναι πάρα πολλές. Για κάποιους όλα αυτά είναι πλήρεις αποδείξεις...

Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα από την πλευρά της αφύπνισης του κόσμου. Ειρηνικοί και συνεργατικοί τρόποι ζωής και δομές διακυβέρνησης ή κατάρρευση και χάος, αυτό είναι το δίλλημα μας. Αν δεν τα καταφέρουμε τα πράγματα θα γίνουν όπως έχουν προβλεφθεί. Δεν φαίνεται προς το παρόν να υπάρχει άλλη δύναμη αρκετά μεγάλη για να τα σταματήσει… Το εύχομαι όμως με όλη μου την ψυχή να υπάρξει…

 

—————

Πίσω