Το ηλεκτρονικό κατάστημα ξεκίνησε!

2010-09-17 15:07

Το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα έχει ξεκινήσει!

Είναι μια προσπάθεια προσωπικής έκδοσης και μετάδοσης στον κόσμο όσου υλικού έχω μαζέψει από χαμένα αρχεία, γνώσεις, προφητείες αλλά και προσωπικής εμπειρίας στην προσπάθεια να κατανοήσω τι ακριβώς περνάει ο πλανήτης μας και το λόγο που ακολουθεί αυτήν την πορεία.

Όλο αυτό το υλικό παρουσιάζεται σε μορφή χειροποίητων βιβλίων εκτυπωμένα με τον καλύτερο τρόπο ώστε να εκτιμηθεί το περιεχόμενό τους στο βαθμό που τους αξίζει.

Γιατί πάνω από όλα αφορά την προετοιμασία. Η προετοιμασία είναι η καλύτερη αντιμετώπιση των αληθινών κινδύνων. Όχι ο φόβος ούτε η άγνοια, αλλά η προετοιμασία.

Πιστεύω ότι είναι προτιμότερο να βοηθούμε μέσω της γνώσης, της πληροφόρησης και της προετοιμασίας τους ανθρώπους, έτσι ώστε να είναι σε θέση να ελαχιστοποιούν τα σοκ και την έκπληξη που οδηγούν πάντα σε πανικό.

Η θεωρία της 'παράλειψης' και της 'απόκρυψης' πληροφοριών δεν οδήγησε ποτέ την ανθρωπότητα σε καλό δρόμο, αντίθετα την παγίδεψε στην άγνοια και στο φόβο.

Γι' αυτό το λόγο, προετοιμαστείτε φυσικά και πνευματικά για ότι πρόκειται να έλθει. Είναι γνωμικό της επιβίωσης: "προετοιμάσου για το χειρότερο κι ευχήσου για το καλύτερο".

Είναι όλα όμως μια απόφαση του ΕΑΥΤΟΥ και ο καθένας αποφασίζει με αυτόν τον Εαυτό του για τον τρόπο που θα αναζητήσει. ΤΑ βιβλία που παρουσιάζονται είναι κι ένας τρόπος. Καμία προστασία όμως στην πραγματικότητα δεν είναι ικανή αν δεν έχει κατανοηθεί με το Νου και αντιληφθεί με την Καρδιά...

Με τις καλύτερες ευχές μου για το ταξίδι του Πλανήτη-Εαυτού

Ο συγγραφέας

 

 

—————

Πίσω