ΘΥΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ - Εισαγωγή από το νέο βιβλίο

2015-11-20 14:28

 

Η Δυαδικότητα είναι μια ψευδαίσθηση! Δεν υπάρχει στις ανώτερες διαστάσεις Ύπαρξης, εκεί που ζούμε αληθινά και υπάρχουμε σαν συνειδητά όντα. Δεν υπάρχουν ξεχωριστά «θηλυκά» και «αρσενικά». Υπάρχουν μόνο ‘γεωγραφικές’ όψεις της ίδιας Ουσίας. Η πολυδιαστατική ύπαρξη, στερεή και μη-στερεή, είναι εγγενώς θηλυκή. Η αρσενικότητα είναι μέρος της θλίψης Της! Για να επιτευχθεί ο σκοπός της Δημιουργίας, Αυτή πρέπει να διαχωρίσει και να εκπέμψει ένα τμήμα του Εαυτού Της.

 

Η ιδέα ότι η γυναίκα προήλθε από το πλευρό του Αδάμ είναι αντίστροφη, όπως και τα περισσότερα πράγματα που έχετε διδαχτεί. Η αρσενικότητα είναι αυτή που διαχωρίστηκε από την «Εύα» και όχι αντίθετα. Υπάρχει ένας ‘καθαγιασμός’ και μια τεχνητή υπεροχή και λατρεία της αρσενικότητας από σχεδόν όλα τα γήινα συστήματα ελέγχου και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να το δουν αυτό. Αυτή είναι η απόλυτη μοναξιά και θλίψη του να είναι κανείς φαινομενικά αποσυνδεδεμένος από το θηλυκό Όλο! Το τελικό πεπρωμένο του κάθε πολεμιστή είναι το να λάβει άφεση και απαλλαγή από τα ψεύδη, να εξαγνίσει τον εαυτό του και να επιστρέψει Σ’ αυτήν, τη Μεγάλη Θεά. Αυτή που είναι το ίδιο το πολυδιαστατικό Σύμπαν σε σώμα και Ψυχή.

 

Οι διδασκαλίες για το Θεό και τη μετά θάνατο ζωή δεν είναι παρά ακραίες απλουστεύσεις της πραγματικότητας. Αποτελούν μια τρομερή παγίδα που εφευρέθηκε για να μας παγιδέψει.

Η ζωή είναι μια παγίδα, μια απίστευτη φάρσα. Ζούμε σε μια φυλακή δημιουργημένη από τον κατώτερο νου μας. Το νου των ψευδαισθήσεων και των επιθυμιών μας. Στις αρχαίες εποχές, αυτός ο νους ονομαζόταν ‘ανακλαστική σφαίρα’ – ή Σφαίρα. Βρίσκεται παντού γύρω μας. Βρίσκεται μέσα σε όλα τα αρχαία ‘ιερά κείμενά’ μας αλλά και στις διδασκαλίες της Νέας Εποχής, σε σχεδόν κάθε πνευματική πρακτική που έχει ποτέ εφευρεθεί.

 

Το υλικό της, που εσύ σκέφτεσαι σαν ορθό και ιερό, οι πρακτικές και οι ιδέες που πιστεύεις ότι σε εξυψώνουν να θαυμάζεις και να επαινείς τον Εκλεκτό του Θεού, Εκείνον που θα σε σώσει και μετά θα αναληφθεί, είναι το τρικ αυτό που γελοιοποιεί και υποτιμά την ιερότητά σου, παγιδεύοντάς σε ακόμα βαθύτερα μέσα στη φυλακή της Σφαίρας – τη φυλακή του νου σου.

 

Η Σφαίρα μας ξεγελάει ανελέητα. Είναι πολύ σκληρή, σχεδόν αναίσθητη! Είναι ο τρόπος που το εγώ μας παγιδεύει και μας βασανίζει. Είναι λυπηρό. Ένα λάθος της δημιουργίας. Μια ιδέα που χρησιμοποιήθηκε για να εξασφαλίσει το να μην φτάσουμε ποτέ κοντά στον αληθινό κόσμο, τον Κόσμο της Αλήθειας. Γιατί αν το κάνουμε αυτό, ο κόσμος μας θα καταρρεύσει! Είναι πολύ επώδυνο για μας να διατηρούμε την ψευδαίσθηση της αντίληψης του κόσμου, της ζωής και της πραγματικότητά μας, χρειάζεται προσπάθεια και προκαλεί μεγάλο πόνο. Όμως είναι λιγότερο απεχθές για τους περισσότερους σε σχέση με το ψυχολογικό και πνευματικό ξήλωμα που συμβαίνει όταν κάποιος δει την αληθινή φύση της Δημιουργίας.

 

Όταν θα δείτε αυτή τη Δημιουργία, έστω και για μια στιγμή, θα γνωρίζετε ότι είναι πολλά περισσότερα από ένα λευκό φως και θα γνωρίσετε επίσης ότι σχεδόν όλες οι πνευματικές μας διδασκαλίες είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να μας υποδουλώσουν. Ίσως να το έχετε καταλάβει ήδη αυτό. Ίσως, σαν και εμένα, να ήσασταν και σεις πολύ φοβισμένοι στην αρχή για να το παραδεχτείτε. Ήταν πολύ τρομακτικό όταν συνέβη. Όμως τα τόσα χρόνια ενδοδιαστατικού φόβου τελικά με θεράπευσαν. Έγινα αρκετά γενναίος μέχρι που τελικά στάθηκα γερά στα πόδια μου. Ήμουν τυχερός, σχεδόν πέθανα...

 

Ο κόσμος σας λέει ψέματα. Πετάξτε αμέσως αυτό το βιβλίο μακριά σας αν θέλετε να συνεχίζετε να πιστεύετε στα ψέματα, γιατί στις επόμενες σελίδες του θα ξηλώσετε ότι νομίζετε ότι ξέρετε. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τίποτα πάνω στο οποίο να μπορείτε να κρατηθείτε! Αφεθείτε λοιπόν. Ή αλλιώς μείνετε στη φυλακή και προσπαθήστε να μοιάσετε στον Εκλεκτό. Αυτό το σενάριο θα γκρεμίσει τη Ψυχή σας σε όλο και χαμηλότερες δονήσεις και τελικά θα πέσετε τόσο κάτω, από όπου ποτέ δεν θα μπορέσετε να δραπετεύσετε.

 

Το 95% των ανθρώπων αυτού του πλανήτη είναι ήδη ανέκκλητα παγιδευμένοι μέσα στο ψυχρό κρύο κόσμο του εγώ, της ψευδαίσθησης, της ματαιοδοξίας, της δύναμης και του υλισμού. Το υπόλοιπο 5% οδηγείται σταδιακά στην ίδια μοίρα. Το τρικ είναι απίστευτα έξυπνο, είναι τόσο καλοστημένο, τόσο τέλειο. Βρίσκεται όλο γύρω σας, σαν ένα δίχτυ σχηματισμένο από αιθερικές ίνες και αποτελεί το κλουβί του ελέγχου, εφαρμοσμένο από πολιτικούς, κοινωνικούς και οικονομικούς παράγοντες σε όλο τον κόσμο.

 

Όλες οι πηγές πληροφοριών που έχετε βρίσκονται μέσα στη Σφαίρα. Είναι η κοινώς αποδεκτή πλανητική προπαγάνδα. Σε πηγαίνουν στη θέση τους, στο πνευματικό κελί της δικής τους πραγματικότητας, έναν κακόβουλο και ύπουλο κόσμο. Τα όντα που κρύβονται πίσω από τη Σφαίρα τρέφονται από σένα. Εδώ στη Γη, ληστεύουν τα χρήματά σου και παγιδεύουν τις δραστηριότητές σου. Είμαστε όλοι σκλάβοι του ελέγχου και της απληστίας. Ακόμη και στις ενδοδιαστάσεις, μας παγιδεύουν και τρέφονται από εμάς!

 

Κάποια πράγματα εξηγούνται μέσα στην ταινία «Μάτριξ» αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Η αιθερική σας ενέργεια χρησιμοποιείται για τροφή, παγιδεύοντας τη λειτουργία Αυτού που είστε, την ίδια στιγμή που η ζωτική δύναμη απορροφάται από μέσα σας. Και έχουν πολλούς τρόπους για να το κάνουν αυτό... όταν κοιμάστε περισσότερο από 5 ώρες το βράδυ ή δεν ξεκουράζεστε ούτε με 8 ώρες, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε απομυζηθεί.

 

Είναι απαίσιο και είναι ελάχιστα αυτά που μπορείτε να κάνετε για να το σταματήσετε, αφ’ ενός μεν επειδή δεν γνωρίζετε πώς να το κάνετε και αφ’ ετέρου, επειδή δεν μπορείτε να αφαιρέσετε τους παρελθόντες φόβους σας.

 

Οι ενδοδιαστατικοί εχθροί σας μπορούν να περνούν μέσα από τοίχους και να σας κάνουν να σέρνεστε από τρόμο ή αδυναμία και καμία επίκληση στο φως ή στο Θεό δεν μπορεί να σας σώσει. Η ψευδαίσθηση αυτής της δύναμης είναι τόσο ισχυρή που ελάχιστοι είναι αρκετά δυνατοί για να αντισταθούν.

 

Όμως, δεν έχουν όλα χαθεί. Στο βιβλίο αυτό, θα σας δείξουμε το γιατί δεν έχουν χαθεί. Θα σας μιλήσουμε για τρόπους προστασίας και το σημαντικότερο, θα σας προετοιμάσουμε, αν δεχτείτε τις συμβουλές μας, για κάτι ακόμα μεγαλύτερο, να αποκτήσετε την ικανότητα να δαμάζετε αυτές τις ψευδαισθητικές δυνάμεις.

Θυμηθείτε, τα πράγματα δεν είναι όπως τα έχετε μάθει. Ξεχάστε ότι ξέρετε και ανοιχτείτε σε μια νέα έρευνα της Αλήθειας του Εαυτού σας. Τα πάντα έχουν φιλτραριστεί και ειπωθεί έτσι ώστε να εξυπηρετούν την αιχμαλωσία σας, να σας δημιουργούν σύγχυση και να σας τρομάζουν. Τότε μόνο ‘κάποιοι’ αισθάνονται ασφαλείς ότι δεν θα μπορέσετε ποτέ να έχετε τα εργαλεία απόδρασης από τη φυλακή σας προς την ελευθερία.

 

Πιστέψτε με, σχεδόν οτιδήποτε έχετε μάθει και έχετε διδαχτεί είναι αντίστροφο! Ο παράδεισος είναι ζεστός και η κόλαση κρύα. Η σύνδεση με τη ‘φλόγα μας’ και ο ‘πάγος’ τους το επαληθεύουν αυτό.

 

Τα έχω δει και τα δύο. Μπορείτε να τα αναλογιστείτε και εσείς πολύ πιο απλά, η αγάπη είναι ζεστή ενώ ο φόβος και το μίσος σας παγώνει... εύκολο ήταν, θα αναρωτηθείτε... και θα προβληματιστείτε ίσως γιατί δεν το είχατε σκεφτεί μέχρι σήμερα

 

Αφεθείτε λοιπόν, αν δεν μπορείτε να το παλέψετε, απλά αφεθείτε. Απαιτεί τεράστια αποθέματα θάρρους το άλμα για την απόδραση. Και εδώ βρίσκεται και το τρομακτικό της υπόθεσης. Κανένας δεν μπορεί να σε σώσει, ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος, ούτε καμιά φιλοσοφία ή πρακτική. Πρέπει μόνος να σώσεις τον εαυτό σου. Οποιοσδήποτε ισχυρίζεται ότι μπορεί να σε σώσει, είναι πράκτορας της Σφαίρας.

 

Καθώς προσπαθείς να βγεις από την επιρροή της, χρησιμοποιούν κάθε τρικ που γνωρίζουν για να σε κάνουν να γυρίσεις πίσω. Ελέγχουν τα πάντα και ειδικά αυτή την εποχή, σε ελέγχουν πλήρως! Σε ελέγχουν χωρίς καν να το γνωρίζεις. Αυτό που νομίζεις ότι είναι προσωπική σου ελευθερία, είναι ένα νοητικό παιχνίδι σχεδιασμένο για να σε κρατάει στη θέση σου και να σε διατηρεί σαν σκλάβο.

Νιώθεις σύγχυση? Ξαναδές την ταινία ‘Μάτριξ’ και δες την ξανά και ξανά. Την έχω δει πάνω από 20 φορές και ακόμη μαθαίνω. Υπάρχουν εκατοντάδες συμβολισμοί μέσα της. Πως μπήκαν εκεί? Δεν γνωρίζω! Θα αναλύσουμε πολλούς από αυτούς στη διάρκεια του βιβλίου και είναι εμφανές ότι αυτές οι αλληγορίες χρησιμοποιήθηκαν από τη Σφαίρα την ίδια για να αποκαλύψουν ένα μέρος από το Σχέδιο, μα όχι Όλο.

 

Ο ήρωας, Νίο, πεθαίνει στο δωμάτιο 303. Το 33 είναι ο αριθμός του Μυημένου. Το μηδέν είναι το ‘Κοσμικό Αυγό’, η Θηλυκή Αρχή, η Μεγάλη Μητέρα Θεά, η Αιωνιότητα. Έτσι το 303 εκφράζει συμβολικά τον Μυημένο που αγκαλιάζει την Αιωνιότητα και δραπετεύει εντός Της...

 

 

 

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο ταξίδι της Απόδρασής σας μέσα από τη Θ-ύ-ρ-α...

 

 

 

Για τη Θύρα προς τα Έξω - Δαμάζοντας το Μάτριξ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες κι εδώ:

http://thyra-exodou.blogspot.gr/p/blog-page.html

  

—————

Πίσω